ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας στο σπίτι είναι τόσο σημαντική, όσο η περιποίηση που σας προσφέρει η αισθητικός σας. Απαραίτητο για αυτό να γνωρίζετε τις ανάγκες του, χρησιμοποιώντας έτσι τα κατάλληλα προϊόντα,καλύπτοντας τες.

FLASH ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

FLASH ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Δεκέμβρης μήνας γιορτών και οι προτάσεις για μια έξοδο ξεκινούν. Το ντύσιμο γίνεται λίγο πιο προσεγμένο, τα μαλλιά μας ίσως χρειάζονται μια ανανέωση, έτσι και το πρόσωπο μας θέλουμε να είναι λαμπερό και φρέσκο.

Εμείς θα σας προτείνουμε μερικές από τις flash θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε ακόμα πιο φρέσκιες και λαμπερές τις μέρες των γιορτών με μια και μόνο συνεδρία.

OI ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ TΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

OI ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ TΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Συνέχεια ακούμε για συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες οι οποίες ενισχύουν τον οργανισμό για τη καλύτερη λειτουργία του. Έχετε σκεφτεί όμως, ότι και η επιδερμίδα μας χρειάζεται τις δικές της βιταμίνες;

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΜΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΜΗ

Η ακμή είναι νόσος του τριχοσμηγματογόνου θυλάκου και προσβάλλει το 50% των νεαρών ατόμων. Οι πιο συνήθεις ηλικίες είναι 14-17 και σε πολλές περιπτώσεις εμφανίζεται και στην ενήλικη ζωή ενός ατόμου, γνωστή και ως μετεφηβική ακμή. Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να συνυπάρχει και με ορμονική διαταραχή κάνοντας τη πιο επίμονη. Η ακμή εμφανίζεται σε μέρη όπως το πρόσωπο, η ράχη, ο θώρακας και οι ώμοι.