Δωρεάν Μεταφορικά απο 50€
BLACK FRIDAY – Προσφορές σε TOP Brands

LUMINA
Kέντρο Αισθητικής by Angeliki

Aesthetic Awards 2023 Gold, Innovative Non - Injectable Treatment

Aesthetic Awards 2023 Gold,
Innovative Non - Injectable Treatment

Aesthetic Awards 2023 Silver, Independent Aesthetic Center - Crete

Aesthetic Awards 2023 Silver,
Independent Aesthetic Center - Crete

Aesthetic Awards 2023 Gold, Innovative Hydration Treatment

Aesthetic Awards 2023 Gold,
Innovative Hydration Treatment

LUMINA - Κέντρο Αισθητικής - Ηράκλειο

To Κέντρο Αισθητικής Lumina ιδρύθηκε το 2013 στο Ηράκλειο Κρήτης από την αισθητικό Κεφαλογιάννη Αγγελική, απόφοιτο του τμήματος Αισθητικής & Κοσμετολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και μέλος της Ομοσπονδίας Αισθητικών Ελλάδος.

Η αγάπη για το χώρο της αισθητικής μας κάνει να επιλέγουμε πάντα τεχνολογικά προηγμένα μηχανήματα ανανεώνοντας συνεχώς τον εξοπλισμό μας και τα Νο1 brand δερμοκαλλυντικών και θεραπειών στο χώρο της αισθητικής.

Η συνεχής μετεκπαίδευση, μας βοηθάει να σας παρέχουμε αποτελεσματικές θεραπείες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα σας. 

Για εμάς σημαντική είναι τόσο η θεραπευτική προσέγγιση στο χώρο μας, όσο και η σωστή καθοδήγηση σε Skincare ρουτίνα στο σπίτι. Έτσι ώστε τα αποτελέσματα μας να είναι ολιστκά.

Κοντά μας θα βρείτε λύση σε προβλήματα υπερμελάγχρωσης, ακμής, γήρανσης, ουλών, ακόμα σε τοπικά προβλήματα  σώματος όπως κυτταρίτιδα, σύσφιξη και αδυνάτισμα. Λέιζερ αποτρίχωση Διοδικού & Αλεξανδρίτη και θεραπείες για την υγεία και την ευεξία του σώματος σας.

Στόχος μας να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε λύση σε αυτές. Απολαύστε λοιπόν τις υπηρεσίες μας στις prive μας καμπίνες.

Καλάθι αγορών

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στο Newsletter μας και ΚΕΡΔΙΣΤΕ

10% ΕΚΠΤΩΣΗ

Scroll to Top