Δωρεάν Μεταφορικά απο 50€
BLACK FRIDAY – Προσφορές σε TOP Brands

Μεσοθεραπεία σώματος

Μεσοθεραπεία σώματος

Αν και εσείς ψάχνεται ένα τρόπο να απαλλαγείτε από προβλήματα κυτταρίτιδας και χαλάρωσης σας προτείνουμε μια μέθοδο που φέρνει θεαματικά αποτελέσματα και αυτή δεν είναι άλλη από τη μεσοθεραπεία σώματος.

H μεσοθεραπεία είναι τεχνική που εφαρμόζεται για την αντιμετώπισηση της κυτταρίτιδας, του επίμονου τοπικού λίπους και της χαλάρωσης. Mε τη βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας γίνεται έγχυση στο μεσόδερμα υλικών(βιταμίνες κ.α.), τα οποία στόχο έχουν να αντιμετωπίσουν τα τοπικά προβλήματα.

Τα διαλύματα που θα χρησιμοποιηθούν εξαρτώνται κάθε φορά από το πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η μεσοθεραπεία που γίνεται στο σώμα αποσκοπεί στη λιποδιάλυση, στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας ή της χαλάρωσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα διαλύματα που χρησιμοποιούνται περιέχουν καφεΐνη, φωσφατιδιλχολίνη, υαλουρονικό και ενεργοποιητές του μεταβολισμού. Γίνονται 4 έως 6 συνεδρίες μια φορά κάθε 10-15 ημέρες.

Στόχος στο σώμα είναι η καταστροφή και η διάλυση των λιποκυττάρων τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω της φυσικής οδού από το σώμα μας. Αντίστοιχα, στη σύσφιξη στόχος μας είναι η ενεργοποίηση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος καθώς και η υδάτωση του.

 

Κόστος: από 90€

Καλάθι αγορών

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στο Newsletter μας και ΚΕΡΔΙΣΤΕ

10% ΕΚΠΤΩΣΗ

Scroll to Top