Μόνιμο μακιγιάζ

Μόνιμο μακιγιάζ

Μόνιμο μακιγιάζ

Νέα τάση το τελευταίο χρόνο στο χώρο της αισθητικής είναι το μόνιμο μακιγιάζ (Δερματοστιξία) φρυδιών. Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν την τεχνική αυτή, λύνοντας τους τα χέρια από την καθημερινή χρήση μολυβιών, προκειμένου να τονίσουν τα φρύδια τους. Έτσι όλο το χρόνο μπορείτε να έχετε το σχήμα που επιθυμείτε.

Η εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ  γίνεται με στυλό ειδικά σχεδιασμένο για τη τεχνική αυτή, καθώς και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται, σε αντίθεση με τα κοινά τατουάζ, είναι από φυσικές χρωστικές. Μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο, εκτός τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια Ιούνη, Ιούλη και Αύγουστο. Και αυτό γιατί ο ήλιος και η θάλασσα δεν ευνοούν το αποτέλεσμα και ο κίνδυνος αλλοίωσης του είναι μεγάλος. Μετά την εφαρμογή, υπάρχει ήπιος ερεθισμός που την επόμενη κιόλας ημέρα έχει υποχωρήσει, επιτρέποντας σας να επιστρέψετε κανονικά στις δραστηριότητες σας.

Πετάξτε λοιπόν τα μολύβια που τόσο σας ταλαιπωρούν και δοκιμάστε την τεχνική του μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με τη μέθοδο τρίχα – τρίχα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Περιοχές εφαρμογής :

  • φρύδια
  • χείλη
  • γραμμή eye liner